Skip navigation

Yoghurtfromage med solbærsaft

Yoghurtfromage med solbærsaft giver et godt tilskud af protein og kalorier. Du kan bruge andre slags saft end solbær, hvis du har mere lyst til en anden smag.

""

Ingredienser

  • 2 1/2 dl yoghurt naturel
  • 1 dl kvark 1% eller skyr
  • 1 1/2 spsk sukker
  • 1 1/2 spsk koncentreret solbærsaft
  • 2 1/2 blade husblas
  • 3/4 dl piskefløde

Sådan gør du: 

Rør yoghurt, kvark, sukker og solbærsaft sammen.

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.

Pisk fløden til skum.

Pres husblassen for vand, og smelt den over vandbad. Rør den smeltede husblas ud i yoghurtmassen, og vend flødeskummet i.

Stil fromagen til afkøling i ca. 2 timer før servering.