Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.


Støt vores arbejde med at hjælpe børn i sorg

Jellycat kanin bamse

Støt OmSorg via webshoppen - klik her.


Vær med i ny podcast og få gode råd

15-03-2022
Hvordan hjælper jeg bedst Alma i 0.b, hvis mor har fået kræft? Og hvad skal jeg sige til Viggo nede i SFO’en, der for nylig har mistet sin bedstefar? Sidder du som lærer eller pædagog med et spørgsmål om børn i sorg, som du mangler svar på, så vil vi meget gerne høre fra dig! Nu er der nemlig en ny podcast på vej, som tager fat i alle de svære spørgsmål og dilemmaer, som kommer op, når børn er pårørende eller mister.

Hvert år oplever 6-7 børn på en gennemsnitlig dansk skole at miste en forælder eller at deres mor eller far bliver indlagt med alvorlig sygdom. Måske har du selv som pædagog eller lærer stået over for et af disse børn – og måske har du også været i tvivl om hvad du skulle gøre i situationen.

For hvordan hjælper vi som voksne bedst børn i sorg? Hvordan taler vi om de svære emner på en måde, der hjælper barnet? Det får du gode råd til i en kommende podcast fra Kræftens Bekæmpelse, hvor du også selv kan stille spørgsmål.

I podcasten tager to eksperter lytternes spørgsmål op sammen med den erfarne radiovært Morten Resen. Og vi har brug for dit input, for som lærer eller pædagog spiller du en vigtig rolle i børnenes liv.

Har du et spørgsmål eller har du stået i en situation, som du gerne vil høre eksperterne forholde sig til?

Så vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan hjælpe både dig og andre i samme position. Du får mulighed for enten at være med over telefonen eller du kan komme i studiet på Islands Brygge til en god snak med eksperterne.

Vi vil gerne høre fra dig
Sidder du med et godt spørgsmål, eller vil du bare gerne høre nærmere, så er du meget velkommen til at kontakte kampagneleder Sofie Mathilde Munk på somm@cancer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!