Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.


Støt vores arbejde med at hjælpe børn i sorg

Jellycat kanin bamse

Støt OmSorg via webshoppen - klik her.


Vil du sætte dit præg på OmSorgs nye undervisningsmateriale?

28-01-2022
Vi er i OmSorg ved at videreudvikle vores digitale undervisnings- og trivselsmateriale læromsorg.dk. Vi har lige nu forløb til eleverne i 3.-6. klasse på læringssitet, og er ved at udvide med forløb til skolens yngste og ældste elever. Til det har vi brug for din hjælp.

Formålet med hjemmesiden

Formålet med læromsorg.dk er at tilbyde let tilgængelige forløb tilpasset klassetrin. Materialet vil bidrage med viden om sorg, og støtte de danske skoleelever i, hvordan de kan være gode klassekammerater til en elev, der oplever kritisk sygdom eller død i den nærmeste familie.

Du kan være med på flere måder

Har du lyst til at sætte dit præg på det nye forløb om sorg til skolens yngste og ældste elever? Nedenfor har vi samlet de forskellige muligheder der er, for det pædagogiske personale i grundskolen for at være med inde over projektet, inden det er klar til efteråret.

Tilmelding

Har du lyst til at tilmelde dig en eller flere af mulighederne for at bidrage til projektet så skriv eller ring til Marie Stein, læringskonsulent på Lær Om Sorg på:

mas@cancer.dk eller 35 25 72 27 - du er også altid velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål til projektet.

 

Sådan kan du biddrage til læromsorg.dk

Afprøvning af aktiviteter i klasserne

Der kan være stor forskel på, hvad der på papiret lyder som en god idé, og hvordan det fungerer i praksis. Derfor har vi brug for klasser, der vil afprøve aktiviteter til materialet og give feedback på dem. Det kan være enkelte aktiviteter eller hele lektioner, afhængigt af hvor meget tid I har. Vi skal have afprøvet aktiviteter til indskolingen i løbet af marts, og aktiviteter til udskolingen i løbet af maj.

Feedback på lærervejledning

Vi har brug for lærere fra både ind- og udskoling til at give feedback på vores lærervejledning. På den måde sikrer vi os, at den klæder lærerne godt nok på til at køre forløbene.

Test af det samlede undervisningssite

Undervisningssiden med forløb til hele grundskolen bliver lanceret i midten af september. I løbet af august har vi derfor brug for kyndige øjne på, om siden fungerer som den skal.