Gå til sygdomsliste

Idéer til solaktiviteter

Vil du være med til at sætte sol på dagsordenen i dit lokalområde på en sjov og anderledes måde? Så kan du arrangere en skyggestand med Solkampagnens materialer og budskaber.

Skyggestandspakke

Du kan bestille en gratis skyggestandspakke, kaldet Skyggehyggepakken, med foldere til uddeling, balloner, og en lang række andre gode og sjove materialer. Pakken indeholder også solcreme, så du kan tilbyde publikum at smøre sig med solcreme i standen. Du kan samtidig bestille t-shirts og hatte til de frivillige, som skal bemande standen.

Bestil skyggestandspakken ved at tilmelde dig som Solkampagnekoordinator på www.frivillig.dk

Skyggehyggepakken
Du kan bestille en gratis Skyggehyggepakke med materialer, som kan bruges i en skyggestand.

Læs mere om indholdet i skyggehyggepakken

Syng og quiz i sommerlandet

Du kan downloade børne- og voksenquizzer, som du kan kopiere og bruge som en sjov aktivitet på skyggestanden. Hvis din målgruppe er børn, kan du også synge om solen med dem.

Sange og quizzer gør det let at skabe god kontakt med alle aldersgrupper og formidle solrådene om skygge, solhat og solcreme.

Download solquizzen

Se og hør solsangene

Andre materialer

Læs mere om de materialer som du gratis kan bestille eller låne til din skyggestand. Materialerne kan bruges til at pynte standen op og kan uddeles til standens besøgende. 

Har I gode ideer?

Har din lokalforening nogle gode ideer, som andre kunne blive inspireret af? Send en mail til sol@cancer.dk.

Læs om solbeskyttelse


Om Solkampagnen

Kontakt

 

Få nyt fra Solkampagnen

Få Solkampagnens nyhedsmails med gode ideer og de seneste nyheder om solbeskyttelse. Nyhedsbrevene udsendes ca. 4 gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevene her


Uv-indeks app

Hent Solkampagnens app til din smartphone. Så kan du se det aktuelle uv-indeks for over 1. mio. lokationer i hele verden og få automatiske påmindelser, når dagens uv-indeks i din favoritby bliver 3 eller derover.

Læs mere om UV-INDEKS appen