Gå til sygdomsliste

Efteruddannelse: Røgfrit Liv - Rygestop i grupper

Efteruddannelse - Rygestop i grupper er for dig, der tidligere har gennemført et grundkursus og som ønsker ny inspiration og redskaber til din rådgivning.

Efteruddannelse - Rygestop i grupper - Røgfrit Liv

Kursets indhold
Du bliver uddannet i at lede det nye rygestopforløb for grupper Røgfrit liv, der med øvelser, dialog og rådgivning guider deltagerne mod et røgfrit liv over seks møder.

I undervisningen lægges vægt på, hvordan du kan lede og facilitere konstruktive gruppeprocesser, skabe en god gruppe og anvende gruppens ressourcer bedst muligt. Samtidig bliver du introduceret til mindfulness og hvordan du kan anvende mindfulness, som en del af forløbet. Der vil også være rig mulighed for sparring og erfaringsudveksling med dine kollegaer i feltet.

Form og varighed
Undervisningen på kurset består i en vekslen mellem teori, oplæg, øvelser og samtaler i plenum. Desuden inddrages film, billeder og cases i undervisningen. Du vil få redskaber, som du kan anvende direkte i dit arbejde som rygestoprådgiver.

Kurset varer to dage – fra kl. 9.00 til 16.00 begge dage.

Der er mødepligt på kurset.

Underviser
Kræftens Bekæmpelses psykologer underviser på kurset.

Forudsætninger for deltagelse
Deltagelse forudsætter, at du selv har været helt røg- og nikotinfri i mindst tre måneder op til kurset. Kurset henvender sig til dig, som tidligere har været på grundkurset Rygeafvænning i Gruppe eller grundkurset Individuel Rygeafvænning eller det 3-dages grundkursus Rygeafvænning for Unge.

Kursusbevis
Du får et kursusbevis efter gennemført kursus.

Da kurset er to dages intensiv undervisning, vil du få kursusbeviset ved fuldt fremmøde. Det er altså ikke muligt at være fraværende en del af tiden.

Praktiske forhold

 • Dato og tilmelding
  Se kursuskalenderen.

 • Antal deltagere
  Max. 20 deltagere på kurset.

 • Sted
  Kurset afholdes hos Kræftens Bekæmpelse på Strandboulevarden 49, 2100 København Ø.

  Kurset afholdes også i Aarhus.

 • Pris pr. 1.1.2020
  Kurset koster 3.600 kr. inkl. forplejning. Dertil kommer materialer.

 • Materialer
  Til kurset hører to materialer:

 • Grundbogen for professionelle rådgivere koster 200 kr. ekskl. moms / 250 kr. inkl. moms.
 • Manualen (inkl. billedmateriale) for Røgfrit liv til grupper koster 520 kr. ekskl. moms / 650 kr. inkl. moms.

Manualen skal bruges på kurset. Ved tilmelding skal du aktivt tilvælge materialerne.

Du kan også afholde kurset lokalt
Hvis du vælger at afholde kurset lokalt, afregner du som arrangøren en kursuspris med Kræftens Bekæmpelse på 28.000 kr. for min. 12 og max. 20 deltagere. Dertil kommer en manual pr. deltager. Endvidere kommer udgifter til transport og evt. overnatning for undervisere fra Kræftens Bekæmpelse. Som arrangør står du ligeledes for mødelokale og forplejning.


Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte kursussekretær Helle Træholt Wang på tlf. 35 25 75 26 eller stopkurser@cancer.dk.