Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
På disse sider kan du finde inspiration til, hvordan du spiser godt under og efter kræft. Du kan også få viden om, hvorfor den rigtige mad er så vigtig for, at vores hverdag fungerer. Chris MacDonald fortæller i videoen nedenfor, om sammenhængen mellem sund mad og et godt velbefindende.
Video: Chris MacDonald taler om, hvor meget kosten betyder for vores velbefindende.
Sund og varieret mad er en nødvendighed for at have det godt. Hvis du ikke har tabt dig og kan spise, som du plejer, gælder de samme anbefalinger for sund mad, uanset om du har kræft eller ej. Det er altså de samme råvarer, der er gode for kræftramte, som for alle andre.
Mad er kroppens brændstof og er så uhyre vigtig - især, når du er syg, og kroppen er svækket. Men netop sygdom kan påvirke dine madvaner. Måske er du i gang med en behandling, der giver dig kvalme eller andre problemer, der forhindrer dig i at spise, som du plejer. Eller måske tager tankerne om sygdommen hårdt på appetitten.
Sidst ændret:11.11.2014
Tekst: Sarah Emilie Gandil
Video: Charlotte Taarnhøj Dahlstrøm og Mads Rosendahl Jakobsen
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
E-mail: persondata@cancer.dk
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17