Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Lækre fiskefrikadeller med gulerod, kartoffel, dild og persille. Her er brugt lyssej, men du kan sagtens erstatte den af andre hvide fisk, f.eks. torsk eller kuller.
Skræl guleroden og kartoflen, og pluk de groveste stilke fra dild og persille.
Skær fisken i grove stykker, og kom dem i foodprocessoren. Tilsæt salt, og start foodprocessoren på puls i 2 sekunder. Riv gulerod og kartoffel ned i foodprocessoren. Tilsæt dernæst dild, persille, æg, brød, mælk og peber, og kør farsen i ca. 5 sekunder.
Steg en lille prøve med det samme, og smag, om der mangler salt eller peber.
Steg fiskefrikadellerne i halvt smør, halvt olie på en pande i ca. 2 min på hver side. Vær tålmodig med at vende dellerne, så de får en flot gylden stegeskorpe.
Lav en stor portion af fiskefrikadellerne og put dem, der ikke bliver spist, i fryseren. Så kan du altid tage et par stykker op efter behov og bruge som pålæg til frokosten eller en genvej til aftensmaden en anden dag, hvor du så kan nøjes med at lave en god salat eller lignende til.
250 g lyssej filet
1 tsk salt
1 lille gulerod
1 kartoffel
¼ bdt dild
¼ bdt bredbladet persille
1 æg
1 skive tørt brød (uden skorpe)
1 ½ dl letmælk
peber
1 spsk rapsolie til stegning
10 g smør til stegning
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17