Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Disse grove fiskefrikadeller er stoppet med friske krydderurter. Det gør dem både smukke og velsmagende. Spis dem med en grov remoulade, f.eks. på rugbrød eller til bagte rodfrugter.
Pil og hak løget fint. Hak fisken groft med en stor kniv.
Kom løg og fisk i en skål sammen med æg, hvedemel, krydderurter og salt, og rør det godt igennem til en sammenhængende fars. Form den til frikadeller med en ske, og steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på panden.
Hvis du har svært ved stegeos, kan du sagtens tilberede fiskefrikadeller i ovnen. De får ikke samme stegeskorpe, men kan fint blive gyldne. Læg dem på en bageplade, stænk gerne oliven- eller rapsolie over dem, og bag i 20-30 minutter alt efter hvor store deller, du har lavet.
1 løg
500 g hvid fisk, f.eks. lyssej eller torsk
1 stort æg
2 spsk hvedemel (eller 1 spsk hvedemel og 1 spsk rasp)
1 håndfuld finthakkede Krydderurter efter smag, f.eks. citronmelisse, basilikum, persille eller lignende
koldpresset olivenolie til stegning
1 tsk flagesalt
bagte rodfrugter, salat eller groft rugbrød
remoulade
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17