Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Bagte rodfrugter er et helt uundværligt tilbehør i efterårs- og vintermånederne, og kan også vække begejstring resten af året, f.eks. når små, nye gulerødder med en lille grøn top kan blandes i fadet. Du kan variere din blanding af rodfrugter fuldstændig som du har lyst og råvarer til.
Retten er vegetarisk.
Skræl og skær rodfrugterne i stave. Kom dem i et ovnfast fad sammen med de hele, pillede hvidløgsfed.
Vend rodfrugter og hvidløg med olie, citronsaft og -skal. Tilsæt et par gode store håndfulde hakkede, blandede krydderurter efter smag, samt salt og peber.
Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Servér rodfrugterne, mens de er varme.
Har du en rest ovnbagte rodfrugter til overs, så gem til næste dag og brug dem i en blendet supper eller en rustik rodfrugtmos.
800 g blandede rodfrugter efter smag, f.eks. rødbeder, pastinak, selleri, persillerod eller gulerødder
1 helt hvidløg, delt i fed
1 god sjat koldpresset jomfruolivenolie
1 økologisk citron, saft og revet skal af
2 håndfulde blandede krydderurter efter smag, f.eks. persille, citrontimian, rosmarin, merian eller salvie
flagesalt
sort peber, friskkværnet
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
Fax: 35 25 77 01
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17