Skip navigation

Legeret blomkålssuppe

Denne vegetariske blomkålssuppe med fløde er både smagfuld og energirig. Suppen tilsættes pasteuriseret æggeblomme før servering, som giver ekstra protein.

""

Ingredienser

  • 200 g blomkål
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 5 g smør
  • 1/2 spsk hvedemel
  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • salt og hvid peber

Sådan gør du: 

Del blomkålen i små buketter. Kog dem i grøntsagsbouillonen ved svag varme i ca. 15 min.

Blend suppen.

Rør smør og hvedemel sammen til en smørbolle. Tilsæt smørbolle og piskefløde til den kogende suppe under omrøring.

Rør æggeblommer og 1 knivspids salt sammen med lidt af suppen. Tag suppen af varmen, og rør æggemassen i.

Smag til med salt og hvid peber.