Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Lækkert vegetarisk pålæg. Det tager ikke mange minutter at røre denne grove valnøddepostej sammen. Spis den på et stykke rugbrød eller grovbrød eller til en råkost.
Tænd ovnen på 225 grader.
Hak valnødderne groft, og hak de to løg. Du kan undlade dild, hvis du ikke er til det, eller erstatte det af andre milde krydderurter, f.eks. persille.
Rør alle ingredienserne godt sammen, kom massen i et lille smurt ovnfast fad, og dæk fadet med alufolie. Bag postejen i 50 minutter midt i ovnen. Fjern alufolien i de sidste 10 minutter af bagetiden.
Postejen kan serveres varm eller kold.
Denne opskrift er protein- og energirig, som den er. Hvis du vil øge energiindholdet yderligere, kan du erstatte hytteosten af mascarpone (italiensk friskost).
Du kan fryse små portioner ned af valnøddepostejen og tage dem op af fryseren efter behov. Hvis du ved, at du gerne vil fryse ned portionsvis, kan du evt. bage postejen i små foliebakker, der fint kan klare en tur i både fryser og ovn.
400 g hytteost
100 g valnødder
2 mellemstore løg
4 æg
2 spsk dild, hakket
1½ tsk karry
1½ tsk paprika
½-1 tsk salt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17