Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Rismel giver en sød, mild og helt glat grød, der er nem at synke. Spis den f.eks. med smørklat lige som risengrød - eller som her med lidt frugtmos.
Rør rismelet til en jævning med 2 dl mælk. Bring resten af mælken i kog. Tilsæt jævningen til den kogende mælk under omrøring. Lad grøden koge under låg i ca. 10 min. Smag til med salt.
Servér grøden, som den er, eller spis den med honning, frugtmos, saft eller kanelsukker.
1/2 dl rismel
4 dl sødmælk
1/2 tsk salt
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17