Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Vegetarisk blomkålssuppe med fløde, der tilsættes pasteuriseret æggeblomme før servering. Det giver ekstra protein.
Del blomkålen i små buketter. Kog dem i grøntsagsbouillonen ved svag varme i ca. 15 min.
Blend suppen.
Rør smør og hvedemel sammen til en smørbolle. Tilsæt smørbolle og piskefløde til den kogende suppe under omrøring.
Rør æggeblommer og 1 knivspids salt sammen med lidt af suppen. Tag suppen af varmen, og rør æggemassen i.
Smag til med salt og hvid peber.
Hvis du vil fryse suppen, er det en god ide at gøre det før, du tilsætter æggeblommerne, da suppen ellers kan skille, når du varmer den op.
200 g blomkål
3 dl grøntsagsbouillon
5 g smør
1/2 spsk hvedemel
1 1/2 dl piskefløde
2 pasteuriserede æggeblommer
salt og hvid peber
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17