Gå til sygdomsliste

Grupper og netværk for kræftpatienter

På denne side finder du grupper og netværk for kræftpatienter hos kræftrådgivningen i Aarhus.

Gruppe for kronisk og uhelbredeligt syge kræftpatienter

Hvordan leves livet bedst muligt med en kræftsygdom? I denne gruppe mødes vi seks gange, og sammen drøftes og deles tanker, oplevelser og erfaringer. I gruppen deltager to rådgivere fra Kræftrådgivningen. Sammen tager vi fra gang til gang temaer og spørgsmål op, med udgangspunkt i det, der fylder for den enkelte. Her har du mulighed for at mødes med andre, der også lever med en kræftsygdom. Der afholdes 2 forløb i foråret 2023.

Første gruppe er torsdage og afholdes fra d.05/01 – 09/02 I alt 6 gange pr. gruppe fra kl. 13.00 – 15.00. Tilmelding er nødvendig.

Næste gruppe er tirsdage og afholdes fra d. 02/05 - 06/06 I alt 6 gange pr. gruppe fra kl. 13.00 – 15.00. Tilmelding er nødvendig.

Vil du høre mere om gruppen, kan du kontakte kræftrådgivningen på tlf.: 7020 2689 | aarhus@cancer.dk 

Netværkscafé for mænd der har eller har haft kræft

I netværkscaféen får du socialt samvær og hygge. Vi støtter hinanden til både at klare kræften og stadig leve livet. Det gør vi ved at være sammen – skulder ved skulder. Sygdommen er fællesnævneren, men vi mødes først og fremmest som almindelige mænd, der har lyst til at være sammen med hinanden. 1. og 3. tirsdag hver måned fra kl.14.00 – 16.00. Tilmelding er ikke nødvendig – mød bare op.

Vil du høre mere om netværket, kan du kontakte kræftrådgivningen på tlf.: 7020 2689 | aarhus@cancer.dk 

Netværk for nuværende eller tidligere kræftpatienter med senfølger efter kræft

Har du senfølger efter dit kræftforløb, og har du lyst til at møde andre i samme situation? Så har du mulighed for at blive en del af et netværk med fokus på socialt samvær, erfaringsudveksling og foredrag. Netværket afholdes i samarbejde mellem Aarhus lokalforening og Kræftrådgivningen. Vil du høre mere om netværket, kan du kontakte tovholder, Gitte Sørensen på tlf.: 2571 1784.   

Netværk for patienter med mundhule- eller halskræft

Har du, eller har du haft kræft i mundhule eller hals, og har du lyst til at møde andre i samme situation? Så har du mulighed for at blive en del af et netværk med fokus på socialt samvær, faglige oplæg og erfaringsudveksling. Netværket afholdes i samarbejde mellem Folkesundhed Aarhus og Kræftens Bekæmpelse. Netværket afholdes 4. onsdag hver måned fra kl.15.30 – 17.30. Vil du høre mere om netværket, kan du kontakte kræftrådgivningen på tlf.: 7020 2689 | aarhus@cancer.dk 

Netværk for patienter med spiserørs- og mavesækkræft

Har du, eller har du haft kræft i spiserør eller mavesækken, og har du lyst til at møde andre i samme situation? Så har du mulighed for at blive en del af et netværk med fokus på socialt samvær, faglige oplæg og erfaringsudveksling. Netværket afholdes i samarbejde mellem Folkesundhed Aarhus og Kræftens Bekæmpelse. Netværket afholdes 2. onsdag hver måned fra kl.15.30 – 17.30.  Vil du høre mere om netværket, kan du kontakte kræftrådgivningen på tlf.: 7020 2689 | aarhus@cancer.dk 

Ung Kræft: Netværk for unge kræftpatienter mellem 18 og 39 år

I Ung Kræft netværket i Aarhus møder du andre nuværende eller tidligere kræftpatienter mellem 18 og 39 år. Vi spiser sammen, klatrer i træer og går til stand-up. Vi snakker om kræft, sex, kærester, børn og frygt. Vi hænger ud, griner og bakker hinanden op i det svære. Vi er sammen. Her er også plads til dig. Du er ikke alene! Ung Kræft mødes 2. onsdag hver måned fra kl.17.00 – 20.00. Læs mere om os her: Ungkræft

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter