Kom & Kvit tilbyder

Tilbuddet kan sammensættes efter dine ønsker. Du får først en startsamtale med en rygestoprådgiver. Derefter kan du vælge at komme til temamøder, få sms'er, e-mails eller rådgivning pr. telefon. Læs om de forskellige muligheder her.

Startsamtale med en rådgiver

Når du har tilmeldt dig, bliver du kontaktet af en rådgiver. I aftaler et møde, hvor I taler om Kom & Kvit-forløbet og om dine ønsker om at stoppe. Mødet varer ca. 45 minutter. Kort efter kan du deltage i de øvrige Kom & Kvit-tilbud. Du behøver ikke være røgfri i begyndelsen, men du skal være indstillet på at stoppe undervejs i forløbet.

Temamøder

Rådgiveren holder regelmæssige temamøder for dem, der er tilmeldt Kom & Kvit. Det foregår enten ugentligt eller hver anden uge. Rådgiveren leder møderne, og deltagerne deler erfaringer med hinanden. Det er valgfrit, om du vil komme til alle møderne - eller bare til nogle af dem.

Læs mere om indholdet på temamøderne

Sms'er og e-mails

Du kan få opmuntrende og støttende sms'er og e-mails undervejs. Det er der mange, som er glade for. Du aftaler med rygestoprådgiveren, om du også har lyst til at få sms'er og e-mails. Det er gratis for dig.

Kontakt og støtte pr. telefon

Din rådgiver kan ringe dig op undervejs, så I kan få en snak om, hvordan dit rygestop skrider frem. Du kan også få råd og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Tilbage til Kom & Kvit-forsiden