Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Mød os på de sociale medier

Får du nok ud af Kræftens Bekæmpelse? Følg os på Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn og Pinterest til dialog og orientering om nyt inden for kræftområdet.

Facebook-logo: Kræftens Bekæmpelse på Facebook

Kræftens Bekæmpelse på Facebook

Følg os på Facebook og få nyheder indenfor forskning, behandling og livet med kræft. Du kan deltage i diskussionerne og blandt andet være med i vores 'Spørg Eksperten' om aktuelle emner eller bidrage med din viden med #GørOsKlogere.


Instagram-logo: Følg os på Instagram

Kræftens Bekæmpelse på Instagram

Like os på Instagram og følg bl.a. vores Instagram-takeover, #UgensFighter, hvor vi overlader vores Instagram til nogle, der på forskellige måder kæmper mod kræft: Det kan på skift være en kræftpatient eller pårørende, en rådgiver, en forsker eller en frivillig, som sætter billeder på kampen mod kræft.
Du kan også være med til at give et billede af livet med kræft med hashtagget #kræftensbekæmpelse.


Twitter-logo: Følg os på Twitter

Kræftens Bekæmpelse på Twitter

På Twitter hedder vi @Cancer_dk: Følg os og få politiske kommentarer samt nyheder om kræft fra Kræftens Bekæmpelse og andre store aktører på kræftområdet. Du kan også deltage i diskussioner på de relevante hashtags, f.eks. #sundpol.


LinkedIn-logo: Følg os på LinkedIn

Kræftens Bekæmpelse på LinkedIn

Følg os på LinkedIn og få at vide, når der er en spændende ny stilling, når der er nye forskningsresultater og nye faglige tiltag.


YouTube-logo: Abonner på vores kanal bliv klogere på kræft

Kræftens Bekæmpelse på YouTube

På vores YouTube-kanal kan du bl.a. se ForskerTV, hvor kræftforskere fra Kræftens Bekæmpelse og andre førende forskningsinstitutioner fortæller om kræftforskning. Du kan også se film om kræft og kræftbehandling samt film fra vores kampagner og arrangementer.


Cancerforum-logo: Et sikkert mødested for kræftpatienter og pårørende

Cancerforum

Cancerforum er Kræftens Bekæmpelses online mødested for kræftpatienter og pårørende. På Cancerforum kan du læse om andres erfaringer, deltage i debatter, oprette din egen blog og møde andre i samme situation. Du vælger selv, om du vil være anonym og om dine indlæg kun kan læses af andre brugere på Cancerforum. 

Vores kampagner på Facebook


Støt Brysterne

Støt Brysterne sætte fokus på brystkræft og samler ind til forskning i brystkræft. Du kan bl.a. deltage i det store landsdækkende Lyserød Lørdag.


KnækCancer-logo: Følg os på Facebook

Knæk Cancer

Knæk Cancer er en kampagne, vi laver sammen med TV 2 for at sætte fokus på kræft, bekæmpelsen af kræft og at samle penge ind til forskning, oplysning og hjælp til kræftpatienter og deres familier.
Kampagnen kører i uge 43, hvor der sker en masse på Facebook og ikke mindst på Knæk Cancers hjemmeside.


Logo: Skru ned for solen mellem 12 og 15

Skru ned for solen

Følg os på 'Skru ned for solen' og få viden om modermærkekræft og hudkræft, de prioriterede solråd og ikke mindst gode idéer til at flytte hyggen ind i skyggen mellem 12 & 15.

Du kan også følge ’Skru ned for solen’ på Instagram under brugernavnet Solkampagnen eller få inspiration til aktiviteter i skyggen ved at søge på #skyggehygge.


Sluk Solariet

Hvis du følger os på Sluk solariet, kan du læse beretninger fra folk med #arpålivet, der har haft kræft i huden. Du kan også følge med i Sluk-Solariets kampagneaktiviteter.


Logo: Fuld af liv

Fuld af liv

Hvis du følger vores kampagne 'Fuld af liv' på Facebook, kan du få tips og tricks til at drikke mindre og opleve mere. På siden postes også sjove og lærerige events samt vores kampagneaktiviteter.


TRÆDTIL

Når du følger os på vores TRÆDTIL Facebook-side får du seneste nyt om Kræftens Bekæmpelses store landsdækkende motionscykelløb TRÆDTIL DANMARK. Løbet er Danmarks største velgørenheds-motionscykelløb. Et motionscykelløb for dig, din familie, dine venner og kollegaer, som ønsker at gøre en forskel i kampen mod kræft, samtidig med du gør noget godt for dig selv.


Stafet for livet
Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft. På Facebook kan du se, hvor i landet vi har Stafet For Livet, du kan finde nyheder fra os og du kan dele dine oplevelser fra en stafet.


Ung Kræft

Vi støtter, oplyser og inspirerer unge kræftramte. Mød andre unge og få inspiration til livet. Følg os på Facebook og Instagram @ungkraeft #ungkræft

Dit liv

Ditliv er et kursustilbud hos Kræftens Bekæmpelse til dig, der har eller har haft kræft. Når du følger os på Facebook, får du inspiration til at styrke krop og sind bedst muligt gennem Ditlivs fire fokusområder Spis godt, Tænk godt, Sov godt og Rør dig godt. Du hører også om, hvornår der starter ditliv-kurser nær dig.