Skip navigation

Digitale mindeindsamlinger

Støt eller opret en digital indsamling til minde om en, du har mistet - samtidig med, at I samler penge ind til kræftsagen.

Opret din egen indsamling Eller

Gode råd til din indsamling

Når du opretter en mindeindsamling, har du mulighed for at fortælle om afdøde og om årsagen til, at du samler ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Hvis du ikke selv er nærmeste pårørende, bør du gøre nærmeste pårørende bekendt med din indsamling.

Sådan deler du indsamlingen

Når du opretter en mindeindsamling, modtager du et link til din indsamlingsside, som du kan sende via e-mail eller dele på sociale medier. Du modtager også en unik sms-kode samt et forslag til en tekst, som du kan sende til familie, venner og bekendte. På den måde gør du opmærksom på og opfordrer til at støtte mindeindsamlingen. 

Med en mindeindsamling har familie, venner og bekendte et fælles sted, hvor de kan mindes personen, der er gået bort, på en meningsfuld måde.

En mindegave, f.eks. en mindeindsamling, giver pårørende en måde at mindes personen, som er gået bort

I forbindelse med en begravelse eller en bisættelse kan du opfordre til at give en donation til mindeindsamlingen. Du kan henvise til mindegave.dk i dødsannoncen, så venner og bekendte bliver gjort opmærksomme på muligheden. Det kan være de nærmeste pårørendes eller afdødes ønske, at der gives en donation til kræftsagen - sammen med eller i stedet for blomster. 

Se eksempler på, hvad man kan skrive i dødsannoncen

Det går din mindegave til

Ved at give en mindedonation eller lave en mindeindsamling, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for vores tre hovedområder: forskning, patientstøtte og forebyggelse. Kun 4% går til administration.