Arvedonationer gør en stor forskel

1 ud af 3 danskere får kræft. Når du testamenterer til Kræftens Bekæmpelse giver du liv og håb til mange. Arvedonationer løfter forskningsindsatsen og sikrer samtidig, at både kræftramte og pårørende kan få hjælp og rådgivning. Og selv en lille del af din arv kan gøre en stor forskel.

Sådan opretter du testamente

Der kan være mange tanker og spørgsmål forbundet med at oprette et testamente. Ved at dele processen op i tre simple trin, kan du få et overblik og komme godt i mål med dit testamente. 

Få styr på arvereglerne

Uskiftet bo, arveklasser og tvangsarvinger.  Find den video, der passer til netop din livssituation og få styr på arevereglerne og hvad du skal være særlig opmærksom på.

Hvorfor oprette et testamente?

Mange mennesker kan have stor glæde af at oprette et testamente – også selvom de ikke har en stor formue. Det er nemlig en udbredt misforståelse, at du kun har brug for at oprette et testamente, hvis du har mange penge eller meget vanskelige familieforhold.

Der er mange gode grunde til at oprette et testamente.

Kontakt vores arverådgivere

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores arverådgivere, hvis du har generelle spørgsmål om arv og testamente eller bare har brug for et godt råd.

Ring til os på 35 25 77 70. hverdage fra kl. 8:30-16 og fredag til kl. 15:00. Eller kontakt os på mail på arv@cancer.dk

Vi kan også hjælpe dig med at finde en advokat eller et notarkontor i dit nærområde.

Få tilskud til oprettelse af testamente

Vælger du at tilgodese kræftsagen i dit testamente, kan du opnå en økonomisk fordel, da vi i den forbindelse hjælper med betaling af advokatregningen.

Hvor meget ved du om arveloven?

Hvem er ikke dine arvinger ifølge arveloven? Ta' arvequizzen og se, om du kan få 5 ud af 5 rigtige.

En lille del af din arv kan gøre en stor forskel

Det er rart at have styr på tingene

For Palle Heinrich Sørensen var det vigtigt at få lavet et testamente. Men hvordan stykker man sådan et sammen, når man ikke har nogen nære pårørende.

Palle har valgt, at hans bedste ven Birger og Kræftens Bekæmpelse skal deles om arven. Såfremt Palle lever længere end Birger, er det Kræftens Bekæmpelse der skal arve ham hundred procent.

En løsning med flere vindere

I september 2019 bestemte ægteparret, Karin og Henrik Thrane, sig for at ændre det testamente, de sammen havde oprettet 10 år forinden. Som årene var gået, var det blevet vigtigere for dem, at familiens unge generation blev tilgodeset.

Hos deres advokat fandt de en løsning, som gjorde det muligt at sikre familien lidt mere i arv, samtidig med, at de også kunne give en gave til kræftsagen.

Jytte og Ole lyttede til mavefornemmelsen

Parret tog tilløb nogle år, inden de gjorde noget ved det. Mens de gik med overvejelserne, hørte de om muligheden for også at testamentere til velgørende organisationer. Noget, som de begge synes var en rar tanke. 
Og da de først havde taget kontakt til advokaten var det ligetil og har efterfølgende givet dem en ro i maven.
Jytte og Ole har valgt at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i deres testamente.

Få vores arveguide Bestil nu