Få gode råd om arv og testamente

Bestil eller download vores gratis arveguide og bliv klogere på, hvordan du opretter testamente, hvad du skal være særligt opmærksom på og hvordan arveloven hænger sammen. Du kan bruge guiden, uanset om du ønsker at betænke Kræftens Bekæmpelse i dit testamente eller ej.

Bliv klogere på arv og testamente

Mange mennesker kan have stor glæde af at oprette et testamente – også selvom de ikke har en stor formue. Det er nemlig en udbredt misforståelse, at du kun har brug for at oprette et testamente, hvis du har mange penge eller meget vanskelige familieforhold.

Få tilskud til at oprette dit testamente

Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling af testamentet. Donerer du en del af din arv til Kræftens Bekæmpelse, kan du få dækket op til 5.000 kr.af omkostningerne til advokaten. Ring og hør mere på tlf. 35 25 75 81 eller send en mail til arv@cancer.dk.

Kontakt vores arvespecialister

At skrive testamente kan gøres enkelt. Vi kan hjælpe dig med at finde en advokat eller et notarkontor i dit nærområde.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores arvespecialister, hvis du har generelle spørgsmål om arv og testamente eller bare har brug for et godt råd.

Ring til os på 35 25 75 81 kl. 9-15 og spørg efter advokat Charlotte Hjeds.

Du kan også sende en mail til arv@cancer.dk.

Din arv gør en stor forskel

Gaver fra arv har meget stor betydning for Kræftens Bekæmpelses muligheder for at støtte patienter og pårørende, for at forske og for vores vigtige oplysningsarbejde. Faktisk kommer omkring en fjerdedel af vores private indsamlede midler fra testamentegaver. Vi er utroligt taknemmelige for alle, der vælger at give en testamentegave til Kræftens Bekæmpelse.

Betænk velgørenhed – og giv dine arvinger mere

Med 30 pct.-løsningen har du mulighed for at betænke dine arvinger og samtidig støtte en eller flere velgørende foreninger.

30 pct.-løsningen er en særlig løsning, hvor en eller flere velgørende foreninger arver 30 pct. af din formue på betingelse af, at foreningen betaler bo- og tillægsboafgifter for de øvrige arvinger, som modtager 70 pct. af formuen uden at skulle betale afgift. På den måde kan du sikre, at dine arvinger får lige så meget, som de ellers ville have fået.

Løsningen er en fordel for dig, som efterlader dig arvinger, der ud over boafgift skal betale tillægsboafgift på 25 pct. Det kan f.eks. være niecer, nevøer eller en god ven.

Hvor meget ved du om arv og testamente?

Test din viden om arv og testamente i vores arvequiz - og bliv klogere på, hvem, der arver dig.

Testamentet gav Mona og hendes søn ro

For syv år siden døde Mona Bircks søn af lymfekræft. Inden hans død besluttede både han og Mona at få udarbejdet et testamente – og begge betænkte de Kræftens Bekæmpelse. Det gav en god ro at få det på plads.

Få vores arveguide Bestil nu