Arvedonationer gør en stor forskel

1 ud af 3 danskere får kræft. Når du testamenterer til Kræftens Bekæmpelse giver du liv og håb til mange. Arvedonationer løfter forskningsindsatsen og og sikrer samtidig, at både kræftramte og pårørende kan få hjælp og rådgivning. Og selv en lille del af din arv kan gøre en stor forskel.

Bliv klogere på arv og testamente

Mange mennesker kan have stor glæde af at oprette et testamente – også selvom de ikke har en stor formue. Det er nemlig en udbredt misforståelse, at du kun har brug for at oprette et testamente, hvis du har mange penge eller meget vanskelige familieforhold.

Der er mange gode grunde til at oprette et testamente.

Kontakt vores arverådgivere

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores arverådgivere, hvis du har generelle spørgsmål om arv og testamente eller bare har brug for et godt råd.

Ring til os på 35 25 77 70. hverdage fra kl. 8:30-16 og fredag til kl. 15:00. Eller kontakt os på mail på arv@cancer.dk

Vi kan også hjælpe dig med at finde en advokat eller et notarkontor i dit nærområde.

Arveforedrag - nu digitalt

Hvordan sikrer du, at din arv bliver fordelt, som du ønsker det? Og hvad skal du være særlig opmærksom på i netop din livssituation?

Få styr på arvereglerne med vores nye 10-minutters videoer, hvor vores arverådgiver, advokat Charlotte Hjeds, tegner og fortæller med udgangspunkt i seks forskellige livssituationer.  

Der er f.eks. en video til dig, der er gift og har børn, en til dig, der er enlig og uden børn, og en til samlevende, der har børn. I videoerne får du også indblik i, hvordan du rent praktisk opretter et testamente.

Få tilskud til at oprette dit testamente

Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling af testamentet. Donerer du en del af din arv til Kræftens Bekæmpelse, kan du få dækket op til 5.000 kr.af omkostningerne til advokaten. Ring og hør mere på tlf. 35 25 77 70 eller send en mail til arv@cancer.dk.

Hvor meget ved du om arv og testamente?

Test din viden om arv og testamente i vores arvequiz - og bliv klogere på, hvem, der arver dig.

En lille del af din arv kan gøre en stor forskel

Det er rart at have styr på tingene

For Palle Heinrich Sørensen var det vigtigt at få lavet et testamente. Men hvordan stykker man sådan et sammen, når man ikke har nogen nære pårørende.

Palle har valgt, at hans bedste ven Birger og Kræftens Bekæmpelse skal deles om arven. Såfremt Palle lever længere end Birger, er det Kræftens Bekæmpelse der skal arve ham hundred procent.

En løsning med flere vindere

I september 2019 bestemte ægteparret, Karin og Henrik Thrane, sig for at ændre det testamente, de sammen havde oprettet 10 år forinden. Som årene var gået, var det blevet vigtigere for dem, at familiens unge generation blev tilgodeset. Hos deres advokat fandt de en løsning, som gjorde det muligt at sikre familien lidt mere i arv, samtidig med, at de også kunne give en gave til kræftsagen.

Jytte og Ole lyttede til mavefornemmelsen

Jytte og Ole har valgt at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i deres testamente. Parret tog tilløb nogle år, inden de gjorde noget ved det. Men da de først havde taget kontakt til advokaten var det ligetil og har efterfølgende givet dem en ro i maven. 

Få vores arveguide Bestil nu