Gå til sygdomsliste

Her kan du få rådgivning om coronavirus og kræft

Har du brug for at tale med en kræftrådgiver om corona eller vende emnet med andre kræftpatienter og pårørende? Så kan du bruge Kræftens Bekæmpelses tilbud: Kræftlinjen, Brevkassen og Cancerforum. Her kan du få svar på dine spørgsmål fra professionelle rådgivere og kontakt til andre patienter og pårørende.

Ring til Kræftrådgivningen og få rådgivning om corona

Ring til Kræftlinjen: 80 30 10 30

Vores professionelle rådgivere sidder klar ved telefonerne på Kræftlinjen. Der er åbent i hverdagene fra kl. 9-21 og weekenden fra kl. 12-17. 

Læs om Kræftlinjen

Ring til din lokale kræftrådgivning

I din lokale kræftrådgivning sidder professionelle rådgivere klar til at tale med dig. Kræftrådgivningerne er også åbne for personligt fremmøde - du skal dog ringe og bestille tid inden. Find nummeret til din lokale kræftrådgivning her:

Kræftrådgivninger


"Hold afstand"-badge
Rådgivning om corona

Du kan nu få et gratis badge, som signalerer, at man skal holde afstand.

Du kan få det på apotekerne eller i én af landets kræftrådgivninger (husk at bestille tid først).

Find en rådgivning nær dig

Tal med dit barn om corona

Corona kan give anledning til mange spørgsmål, tanker og måske bekymringer hos dit barn. Læs her, hvordan du som kræftpatient kan tale med dit barn om coronasituationen:

Seks råd til, hvordan du kan tale med dit barn om corona

Stil spørgsmål og få svar om COVID-19 på Cancerforum

Cancerforum er et online mødested for kræftpatienter og pårørende. Her har vi oprettet en særlig gruppe til alle, der har spørgsmål om coronavirus og kræft.

Du får svar fra vores professionelle rådgivere, som følger situationen tæt og er i løbende kontakt med sundhedsmyndighederne:

Spørg om kræft og corona


Her kan du få rådgivning om corona

Online fællesskab for kræftpatienter i isolation

I gruppen ’Alene Sammen – i corona-isolation’ på Cancerforum kan du udveksle tanker, erfaringer og gode råd med andre kræftpatienter, som er isolerede og meget alene på grund af corona.

Peter Genter, psykolog og rådgivningsleder i Kræftrådgivningen i Herlev, er vært i gruppen. Alle kræftpatienter er velkomne til at være med - det kræver kun, at du opretter en profil på Cancerforum.dk, som er Kræftens Bekæmpelses onlineforum. Find gruppen her:

Alene sammen - i corona-isolation

Læs nyhedsartikel om gruppen her:

Alene sammen: Fællesskab for kræftpatienter i corona-isolation


Læs alt om corona og kræft: 

Corona - forsiden