Skip navigation

Hverdag med kræft

Det er almindeligt at opleve, at hverdagen ændrer sig markant, når man har kræft. Det tager tid at forholde sig til en kræftsygdom – både for dig og dine pårørende. Der er meget at tage stilling til, men også gode ting, du kan gøre for dig selv.

""
""

Inspiration til hvad du kan gøre for dig selv

At gøre noget aktivt for sig selv kan give håb og ekstra styrke, når man er i behandling for kræft. Læs om kost, søvn, motion, alternativ behandling - og find gode øvelser og opskrifter.

Hvad kan du selv gøre
""

Er du pårørende?

Når et familiemedlem, en ven eller bekendt får kræft, vil det ofte påvirke dig. Få gode råd til hvordan du bedst kan hjælpe den syge og passe på dig selv.

Til pårørende

Læs om kræftsygdomme

På listen her kan du finde viden om din specifikke sygdom og behandlingen af den:

Håndbog til unge pårørende

Ung Kræft har udgivet en ny håndbog til unge pårørende og efterlevende. Her kan du læse om andre unges erfaringer, følelser og tanker og finde gode råd til hverdagen som pårørende.

Find håndbogen her

Er du ung pårørende til en ung med kræft?

I Ung Kræft kan du møde andre unge pårørende i alderen 18-39 år. Se mere på Ung Kræfts hjemmeside:

Ung Kræft
""

Brug Kræftrådgivningen nær dig

Har du spørgsmål eller brug for at tale med nogen? Rundt om i hele landet har vi kræftrådgivninger, hvor du kan få en samtale med en rådgiver. Du kan også deltage i arrangementer, kurser samt fysiske og kreative aktiviteter sammen med andre, der er berørt af kræft.

Find en rådgivning nær dig
""

Skriv med andre på cancerforum

Cancerforum er et online forum, hvor du kan stille spørgsmål og skrive sammen med andre, der er berørt af kræft. Del dine tanker og erfaringer med andre patienter og pårørende.

cancerforum.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til patienter og pårørende og bliv opdateret på seneste nyt, personlige fortællinger, forskning og meget mere.