• Støt kræftsagen

  Hver en krone tæller i kampen mod kræft.

  Pengene gør det muligt at hjælpe patienter og pårørende med behandling og støtte - før, under og efter et kræftforløb.

  Her kan du støtte - og husk - ingen beløb er for små!

  Alle bidrag er med til at støtte Kræftens Bekæmpelses tre indsatsområder - forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

  Ethvert bidrag er vigtigt, fordi Kræftens Bekæmpelse kun modtager 3 pct. fra det offentlige, men bl.a. betaler for 50 pct. af al den kræftforskning, der foregår på hospitaler, universiteter mv. i hele Danmark.

 • Giv et bidrag til forskningen

  Hvis du ønsker at målrette din donation til forskningen, så kan det gøres her.

  Alle beløb er fuldt fradragsberettigede uanset om du donerer 1 eller 1 million kr.

  Ethvert bidrag er vigtigt, fordi Kræftens Bekæmpelse kun modtager 3 pct. fra det offentlige, men bl.a. betaler for 50 pct. af al den kræftforskning, der foregår på hospitaler, universiteter mv. i hele Danmark.

  Når man støtter kræftforskningen er man fuldt fradragsberettiget uanset beløbets størrelse.

 • Bliv medlem

  Gør som cirka 400.000 andre og bliv medlem af Danmarks største sygdomsbekæmpende NGO.

  Som medlem af Kræftens Bekæmpelse er du samtidig automatisk medlem af lokalforeningen i dit område og har mulighed for at deltage i lokale arrangementer og få indflydelse på lokalforeningens arbejde.

  Medlemsbladet tæt på kræft udkommer 3 gange om året. I bladet kan du bl.a. læse om forskning og forebyggelse, og om hverdagen som kræftpatient, pårørende eller frivillig. Du kan også læse om nye arrangementer og kampagner.


  Som medlem af Kræftens Bekæmpelse er det gratis at abonnere på medlemsbladet.

 • Fast bidragsyder

  Støt kræftsagen som fast bidragsyder med et fast beløb i de måneder, du ønsker. Dit bidrag er bl.a. med til at vi kan drive kræftrådgivninger i Danmark.

  Du vælger selv beløbets størrelse (min. 50 kr.) og de måneder, du ønsker at bidrage i.

  Som fast bidragsyder er du med til at støtte kræftsagen.

  Dit bidrag er vigtigt, fordi Kræftens Bekæmpelse kun modtager 3 pct. fra det offentlige, men bl.a. betaler for 50 pct. af al den kræftforskning, der foregår på hospitaler, universiteter mv. i hele Danmark.

  Du er derfor med til at gøre en kæmpe forskel!

 • Mindegave

  En mindegave er en velgørende donation, der rækker langt ind i fremtiden. Mindegaven går til kræftsagen, dvs. til forskning, forebyggelse og støtte til kræftramte og deres familier.

  Det er også muligt at oprette en mindeindsamling til ære for en, der er gået bort pga. kræft.

  Mindegaver gives oftest i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse, men nogle vælger også at give en mindegave igen og igen. Det kan f.eks. være på årsdagen for dødsfaldet, på fødselsdagen eller i forbindelse med højtider.

 • Din arv kan gøre en stor forskel

  Gaver fra arv har meget stor betydning for Kræftens Bekæmpelses muligheder for at støtte patienter og pårørende, for at forske og for vores vigtige oplysningsarbejde.

  Faktisk kommer omkring en fjerdedel af vores private indsamlede midler fra testamentegaver.  Mange mennesker kan have stor glæde af at oprette et testamente – også selvom de ikke har en stor formue.


  Det er nemlig en udbredt misforståelse, at du kun har brug for at oprette et testamente, hvis du har mange penge eller meget vanskelige familieforhold.

Hver en krone tæller og er med til at redde liv! Støt nu