Gå til sygdomsliste

Knæk Cancer

Knæk Cancer er et stort årligt indsamlingsshow, som TV 2 og Kræftens Bekæmpelse laver sammen. Showet samler danskerne i kampen mod den alvorlige sygdom.

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. Færre skal få kræft, og flere skal overleve. Kræften skal knækkes sammen med danskerne, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

Hashtag #KnækCancer

Du kan følge med i snakken om Knæk Cancer eller selv komme med dine tips eller historier ved at bruge  hashtagget #KnækCancer. Det er aktivt hele året - men selvfølgelig mest i oktober, hvor det store show finder sted.

 

Derfor laver Kræftens Bekæmpelse og TV 2 et stort årligt indsamlingsshow, Knæk Cancer, hvor en række programmer sætter fokus på kræft og samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Udover indsamling er målet med Knæk Cancer at oplyse om sygdom, kræftpatienter, pårørende og om forskning. Følg med i nyheder og start indsamling på den officielle hjemmeside for Knæk Cancer:

Knæk Cancer

Se, hvad de indsamlede midler fra Knæk Cancer bliver brugt til:

Det går pengene til

 

Nyheder

06-12-2018
Bevilling til ung forsker kan bane vejen for bedre kræftbehandling
Forskningsleder i Kræftens Bekæmpelse Dorthe Helena Payne-Larsen er blandt de exceptionelt dygtige, yngre forskere, som har fået tildelt en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond. I alt er 192 mio…
Læs flere nyheder