Gå til sygdomsliste

Knæk Cancer

Knæk Cancer er et stort årligt indsamlingsshow, som TV 2 og Kræftens Bekæmpelse laver sammen. Showet samler danskerne i kampen mod den alvorlige sygdom.

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. Færre skal få kræft, og flere skal overleve. Kræften skal knækkes sammen med danskerne, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

Hashtag #KnækCancer

Du kan følge med i snakken om Knæk Cancer eller selv komme med dine tips eller historier ved at bruge  hashtagget #KnækCancer. Det er aktivt hele året - men selvfølgelig mest i oktober, hvor det store show finder sted.

 

Derfor laver Kræftens Bekæmpelse og TV 2 et stort årligt indsamlingsshow, Knæk Cancer, hvor en række programmer sætter fokus på kræft og samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Udover indsamling er målet med Knæk Cancer at oplyse om sygdom, kræftpatienter, pårørende og om forskning. Følg med i nyheder og start indsamling på den officielle hjemmeside for Knæk Cancer:

Knæk Cancer

Se, hvad de indsamlede midler fra Knæk Cancer bliver brugt til:

Det går pengene til

 

Nyheder

Portrætfoto af direktør i Kræftens Bekæmpelse Jesper Fisker.
12-10-2018
Kræftens Bekæmpelse: Gode takter i nyt sundhedsudspil fra Socialdemokratiet
Socialdemokratiets sundhedsudspil ’Tid til omsorg’ indeholder gode bud på den fremtidige behandling af kræftpatienter, mener adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse Jesper Fisker. Han noterer sig, at S ko…
Læs flere nyheder