Skip navigation

Din støtte redder liv

1 ud af 3 får kræft. 2 ud af 3 bliver pårørende. Giv din støtte i dag, og vær med til at kæmpe for en verden, hvor færre får kræft og flere lever længere og bedre med kræft. Hvert et bidrag nytter.

Støt kræftsagen i dag og gør en forskel - dit bidrag nytter

""

Vil du ha’ gode tilbud?

For under 2 kr. om dagen kan du få adgang til 50+ fordele på alt fra hverdagsfornødenheder til oplevelser. Tilbuddene er især relevante for kræftpatienter og pårørende, men alle kan få glæde af dem. Det er vores tak til dig som medlem, uden det koster dig ekstra ❤

Besøg Medlemsklubben

Genbrug der gør en forskel

Bliv frivillig i en af vores 16 genbrugsbutikker i Danmark, eller doner dine ting til genbrug til fordel for kræftsagen. Alle bidrag gør en forskel.

Læs mere om genbrug
Tre frivillige i Kræftens Bekæmpelse - vil du være frivillig og gøre en forskel?

Bliv frivillig

Mere end 40.000 danskere arbejder frivilligt for Kræftens Bekæmpelse - og vi kan altid bruge en ekstra hånd. Vil du være med til at gøre en forskel?

Læs mere

Det går din støtte til

Når du giver bliver medlem eller giver et bidrag, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for vores tre hovedområder: forskning, patientstøtte og oplysning.

Kræftens Bekæmpelses indsamlinger

Kræftens Bekæmpelse samler ind til de tre hovedformål: Forskning, forebyggelse og støtte til kræftpatienter og deres pårørende.