Gå til sygdomsliste

Hvor meget ved du om arv og testamente?

Tag arvequizzen

Få hjælp af vores arvespecialister - Kræftens Bekæmpelse

Få hjælp af vores arvespecialister

Hos Kræftens Bekæmpelse kan du komme i kontakt med en af vores arvespecialister. Vi kan hjælpe med de fleste spørgsmål, der handler om arv og testamenter.

Kontakt vores arvespecialister

Værd at vide om arv og testamente - Kræftens Bekæmpelse

Værd at vide

Vidste du, at du kan betænke både dine arvinger og en god sag i dit testamente? Få hjælp til hvordan du opretter et testamente og få svar på de hyppigste spørgsmål om arv og testamente:

Bliv klogere på arv og testamente

Få 5.000 kr. i tilskud

Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling af testamentet. Donerer du en del af din arv til Kræftens Bekæmpelse, kan du få dækket op til 5.000 kr.af omkostningerne til advokaten. Ring og hør mere på tlf. 35 25 75 81 eller send en mail til arvesager@cancer.dk.


Betænk kræftsagen

Kræftens Bekæmpelse giver årligt ca. 400 millioner kroner til kræftforskningen. Som privat organisation modtager vi kun 3 pct. af vores midler fra staten. Derfor er vi fuldstændig afhængige af danskernes lyst til at støtte kræftsagen.

Se hvad din støtte går til

En guide til arv og testamente

Overvejer du at skrive testamente?

I vores nye, gratis guide kan du læse om, hvordan du opretter testamente, hvad du skal være opmærksom på, hvordan arveloven hænger sammen og meget mere.

Få vores testamenteguide

Det gode testamente logo

Del af Det Gode Testamente

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 37 velgørende organisationer. Vores mål er bl.a., at flere danskere kender muligheden for at støtte velgørenhed gennem arv.

Læs om det Gode Testamente