Gå til sygdomsliste

Skriv kræft ud af historien

Få gratis hjælp og tilskud til advokatbistand op til 5000 kr.
Alle beløb hjælper kræftsagen.

Få hjælp af vores arvespecialister
Dit testamente kan være kuren mod kræft

Dit testamente kan være med til at finde kuren mod kræft

I Kræftens Bekæmpelse arbejder vi for et liv uden kræft. En gave i dit testamente kan være med til at så et livsvigtigt frø for de kommende generationer.

Hver år vælger mange mennesker at betænke Kræftens Bekæmpelse i deres testamente. Beløbene kan være store eller små, men de er altid velment og en vigtig hjælp for os. Faktisk udgør testamentariske gaver mere end en fjerdedel af de midler, som vi bruger i kampen mod kræft. Og jo mere forskning, jo hurtigere kan vi sætte en stopper for kræft.

Arv er derfor en af vores vigtigste indtægtskilder, når det kommer til at redde liv i fremtiden. Og vi giver aldrig op.

Læs mere om vores arbejde


”Selv en lille formue kan gøre en stor forskel”


- Jeg har altid støttet forskellig velgørenhed, og Kræftens Bekæmpelse skal ikke snydes, når jeg ikke selv kan rende rundt med raslebøssen.

Det er mine børn også helt på det rene med. De er selvfølgelig stadig tænkt ind i mit testamente. Så de ikke skal slås om arven, når jeg ikke er her mere, siger Pernille Ørskov.

Mød Pernille Ørskov

Mød Pernille Ørskov

Sådan bruger vi 100 kr.

Det koster at forske. Kræftens Bekæmpelse giver årligt ca. 400 millioner kroner til kræftforskningen. Som privat organisation modtager vi kun 3 pct. af vores midler fra staten. Derfor er vi fuldstændig afhængige af danskernes lyst til at give en hånd med.

Se hvordan vi bruger 100 kr. 

7 gode grunde til at skrive testamente

Det er altid en god idé at sikre dem, du holder af, i et testamente. Og rent faktisk kan du selv bestemme over mindst 75 pct. af din arv, når du laver et testamente.  

Se de 7 gode grunde til at skrive testamente

Få hjælp af vores arvespecialister


Hos Kræftens Bekæmpelse kan du altid komme i kontakt med en af vores arvespecialister. Vi kan hjælpe med de fleste spørgsmål, der handler om arv og testamenter.

Læs om hvad vi kan hjælpe med

Skriv dig ind i historien

Du skal naturligvis først sikre dem, du holder af. Men har du lyst til, at din arv skal kæmpe for et liv uden kræft, kan du være med til at gøre en stor forskel.

Læs mere om nogle af vores milepæle her


Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling

Kræftens Bekæmpelse hjælper med betaling af testamentet. Donerer du en del af din arv til Kræftens Bekæmpelse, kan du få dækket op til 5.000 kr.af omkostningerne til advokaten. Ring og hør mere på tlf. 35 25 75 81 eller send en mail til arvesager@cancer.dk.