Gå til sygdomsliste

Santander Consumer Bank

Hos Santander Consumer Bank handler overskud ikke kun om økonomi. Overskud handler også om at give livet værdi og være i stand til at skabe sikkerhed og tryghed.

Santander Consumer Bank

Vi støtter Kræftens Bekæmpelses betydningsfulde arbejde, fordi vi sammen kan gøre en forskel og skabe sikkerhed og tryghed. Vi støtter gennem forskellige aktiviteter, der samlet set skaber et stort bidrag til det vigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Vi vil på denne måde gøre vores for, at færre familier rammes af kræft, og dermed bidrage til en tryggere og mere sikker fremtid for flere familier. Det synes vi, er værd at føre ud i livet - og vi håber, at du vil være med til at støtte op om arbejdet. 

Kender du Santander Consumer Bank? Vi er en del af Banco Santander, der blev grundlagt i 1857, og som i dag er blandt de største banker i verden. I Danmark fokuserer vi på vores kerneområder bilfinansiering, privatlån, kreditkort og opsparing. Vi vil gerne være Danmarks bedste arbejdsplads. Det er et mål, som er muligt, fordi vi engagerer os i hinanden som kollegaer, på samme måde som vi engagerer os i samfundet. Vi er stolte af, sammen med vores medarbejdere, at være med til at gøre en forskel gennem vores samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.  

Lær os at kende på santander.dk

 

Fradragsregler

Forskningsbidrag er fradragsberettigede.

Få overblik over fradragsregler