Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Børn, Unge og kræft

Støt børn og unge, der har kræft tæt inde på livet

Gave for livet Børn, unge og kræft

Kræft hos børn og unge forekommer heldigvis sjældent, men det er alligevel den næst-hyppigste dødsårsag hos børn over 1 år, og ca. 175 børn og 1.500 unge får hvert år konstateret kræft. Cirka tre ud af fire børn overlever, men det er stadig én for lidt.

Der er fortsat brug for, at Kræftens Bekæmpelse forsker i hvorfor kræft opstår, og hvordan vi får mere skånsomme behandlingsmetoder. Vi har også fokus på at forebygge kræft i en tidlig alder, da undersøgelser viser, at 1/3 af kræfttilfælde kan forebygges ved at have den rette livsstil.

Cirka 2.000 danske børn og unge mister hvert år en far, mor eller søskende til kræft, og derfor er behovet for rådgivning stort. Vi hjælper børn og unge videre i livet gennem sorggrupper og familiesamtaler på vores rådgivningscentre.

Køb Gave for Livet - Børn, Unge og Kræft

 
Bidrag over 100.000 kr.

Ønsker du at donere et beløb større end 100.000 kr., kan du kontakte Susanne Kisbye Christiansen på telefon 

3525 7596 eller send en mail til skc@cancer.dk.

Du kan også overføre din donation til Kræftens Bekæmpelses konto: Danske Bank reg.nr: 3001 kontonummer: 3026922 Mærke: Forskningsbidrag

Husk! Alle forskningsbidrag er fuldt fradragsberettiget uanset beløbets størrelse


Det går din støtte til

Det går din støtte til

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 62 kr. brugt til kræftforskning, 19 kr. bruges til patientstøtte, 16 kr. sættes af til forebyggelse og kun 3 kr. går til administration.

Læs mere om hvad din støtte går til