Det nytter at støtte den livsvigtige kræftsag

Det seneste årti er kræftoverlevelsen steget med mere end 6%. Det er flot – men der er meget mere, vi sammen kan gøre for alle dem, der bliver berørt af kræft – både patienter og pårørende.

 Hvis vi skal komme kræften til livs, kræver det forskere, rådgivere, forskningsassistenter, analytikere og mange andre uundværlige mennesker. Men det kræver først og fremmest et fælleskab af danskere, der samler de nødvendige midler. Uden dem, uden dig, ingen forskning. Kræftsagen er alles sag.

 Vi vil være meget taknemmelige, hvis du vil være med på holdet mod kræft.

En tak fra patienter, forskere og pårørende

- der viser, at hver en krone nytter

Klaus er en af de danske kræftpatienter, der fik forsøgsbehandling med t-celler og immunterapi. Behandlingen gjorde en stor forskel for Klaus, så han den dag i dag lever et liv - uden kræft. Se Klaus historie her.

Allan fik hjælp af en frivillig navigator til at komme igennem sit kræftforløb. Per hjalp blandt andet med at oversætte lægernes kringlede ord for Allan. 

Det nytter at være frivillig – ingen skal stå alene med kræft.

Kræftceller kan opnås resistens, derfor kan der være brug for at finde nye måder at behandle kræft – hvor vi rammer kræftcellerne mere specifik. Bliv klogere på kræftcellerne her.

Nyheder

Hver en krone gør en forskel, for alle berørt af kræft. Følg udviklingen her

Vis alle nyheder

Støt kræftsagen - Det nytter Støt nu