Støt Kræftens Bekæmpelse og deltag i konkurrencen om et gavekort på 15.000 kroner til Sunweb

Hvilken farve har sløjfen i Kræftens Bekæmpelses logo?

Send Rød til 1220, hvis du tror, den er rød

Send Grøn til 1220, hvis du tror, den er grøn. 

Så støtter du Kræftens Bekæmpelse og deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort til Sunweb på 15.000 kroner. Det koster 25 kr. plus alm. sms-takst. Du skal være min. 18 år for at deltage, og du kan max. deltage 3 gange.

Sms-gættekonkurrencen udbydes af Støttekomiteen til fordel for Kræftens Bekæmpelse, som har opnået tilladelsen fra Spillemyndigheden den 1. oktober 2018.

Læs mere om Støttekomiteen til fordel for Kræftens Bekæmpelse

Konkurrencen er slut - vinder er Jette fra Kokkedal.

Præmien er et gavekort til Sunweb til en værdi af 15.000 kroner.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Udlevering af præmien sker efter nærmere aftale med vinderen.

Vinderen trækkes den 25. april og får direkte besked.

Konkurrenceregler

Der kan deltages i sms-gættekonkurrencen fra den 7. april til den 22. april 2019. Der trækkes lod blandt alle rigtige svar. Vinderen udtrækkes den 25. april kl. 10 af Link Mobilty A/S. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden samme dag. 

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Det koster 25 kr. plus alm. sms-takst. Man kan max. deltage 3 gange pr. person. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Der er maksimalt 20.000 lodder i konkurrencen.

Ansatte ved Link Mobilty A/S og Kræftens Bekæmpelse og alle de ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Overskuddet fra sms-gættekonkurrencen går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte.

I forbindelse med deltagelse i sms-gættekonkurrencen gemmer Støttekomiteen til fordel for Kræftens Bekæmpelse deltagernes mobiltelefonnumre for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten SMSSTOP til 1220.