Lokale Knæk Cancer-aktiviteter

Som noget nyt har vi i år lavet et interaktivt Danmarkskort, hvor man kan se alle aktiviteter og indsamlinger i dit lokalområde.

I løbet af Knæk Cancer-kampagnen kan du deltage i aktiviteter og indsamlinger organiseret af lokale frivillige, deltage i smukke lysceremonier, komme til åbent hus i kræftrådgivningerne og møde Knæk Cancer-bussen på tur i et udvalg af danske byer.

SMS, støt og vind

Der er en masse præmier på højkant til Knæk Cancer. Når du deltager, har du mulighed for at vinde en drømmerejse, en behandling hos Ole Henriksen, en ny bil eller en af de andre flotte præmier.

Se hvordan du er med til at knække cancer - og samtidig har mulighed for at vinde en af de flotte præmier.

Byd og støt

Lige nu kan du byde på alt fra designermøbler til lækre hvidevareprodukter – eller hvad med din helt egen øde ø, et årsforbrug af bland selv-slik, et modelfly eller en brændeovn?  

Det samlede beløb fra alle hammerslag og salærer går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Knæk Cancer-bussen

Snak med en kræftforsker, oplev Go’ Aften Danmark, få tjekket din livsstil, tænd et lys for én du holder af og hør livemusik.

Det bliver en dag med rørende historier og stort folkeligt engagement, når Knæk Cancer-karavanen ruller ind i centrum af Aalborg, Herning, Haderslev, Odense og Hillerød i uge 43.

Støt Knæk Cancer med et valgfrit beløb.

Overfør beløbet via MobilePay eller Swipp på 1234.

Støt op om kampen mod kræft og Knæk Cancer Læs mere