Som alle, der ligesom os er med i kredsen af særlige velgørere, ved vi, hvor meget vores bidrag betyder for resultaterne i kræftbehandlingen

Ruth & Aksel, Tølløse, Særlige Velgørere

Hjælp os med at investere i fremtiden - bliv særlig velgører

Hver tredje dansker bliver ramt af kræft – resten af os bliver pårørende. Det er triste fakta, men heldigvis sker der hele tiden små og store fremskridt, som gør en forskel for dem, der får kræft tæt inde på livet.

I Kræftens Bekæmpelse arbejder vi med forskning, som er rettet mod alle potentielle aspekter af et kræftforløb:
Forebyggelse, tidlig diagnose, bedre behandling, palliation, rehabilitering, senfølger og det at være pårørende. Vi støtter også forskning, der udvikler og forbedrer sundhedsvæsenet og som sætter fokus på psykosociale problematikker.

Kontakt os med dine spørgsmål

Støtter du med mere end 10.000 kr. bliver du en af vores særlige velgørere. Du støtter den vigtige forskning og er med til at sikre, at endnu flere danskere kommer godt igennem deres kræftforløb.  

Hvis du har særlige ønsker til specifikke områder, du gerne vil støtte eller gerne vil donere fx en maskine til brug i forskningen, så lad os tage en snak om mulighederne.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte 

Susanne Kisbye Christiansen, Ansvarlig for Særlige Velgørere

telefon 35 25 75 96 eller via mail: skc@cancer.dk

Vil du støtte vores arbejde?

Hvis du ønsker at støtte vores arbejde, som særlig velgører, bedes du indbetale din donation til: 

Kræftens Bekæmpelse, Danske Bank,

Reg.nr: 4183, Kontonummer: 3026922

Bor du i udlandet?

Hvis du bor i udlandet skal du bruge lidt andre bankoplysninger. Dem finder du her

Danske Bank A/S

SWIFT-BIC: DABADKKK

IBAN nummer: DK35 3000 000 302 6922

Fuld fradragsberettigelse på forskningsdonationer

Ifølge Ligningslovens §8H er alle bidrag til forskning fuldt fradragsberettiget uanset beløbets størrelse. 

Du skal huske at oplyse dit CPR-nummer til os, hvis du vil have dit skattefradrag. Så kan vi automatisk indberette din donation til SKAT ved årets afslutning.

Som tak får du særlige fordele

Du får en helt særlig tilknytning til Danmarks største patientforening samt en af landets anerkendte forskningsinstitutioner. Som særlig velgører får du nemlig forskellige muligheder for at få et indblik i vores arbejde her i Kræftens Bekæmpelse, som tak fordi du er med til at løse kræftens gåder og hjælpe fremtidens kræftpatienter.

 - Du kan møde nogle af vores dygtige forskere

 - Du kan deltage i særarrangementer hos Kræftens Bekæmpelse 

 - Du modtager nyheder om de resultater, din donation er med til at skabe 

 - Du får et særeksemplar af Kræftens Bekæmpelses årsrapport, så du kan læse om året der gik samt det kommende års fokusområder

Vi har en formodning om, at vores bidrag er med til, at vi i fællesskab en dag kan få udryddet en del af de forskellige former for cancer, som findes”.

Lise og Erik Hagen Petersen, Dragør, Særlige Velgørere

Uden danskerne er det ikke muligt

Kræftens Bekæmpelse modtager kun 3 pct. af vores indtægter fra det offentlige. Derfor er vi meget afhængige af danskernes opbakning og donationer.  

Ud over vores eget anerkendte forskningscenter, så støtter vi cirka halvdelen af al dansk kræftforskning på landets hospitaler og universiteter. Dette ville ikke være muligt uden danskernes bidrag til Kræftens Bekæmpelse og kræftsagen.

Du kan vælge, om dit navn skal figurere på vores liste over særlige velgørere. En af vores Særlige Velgører som ønsker dette er Hans Henrik Haase, der hvert år donerer til kræftsagen. For som han siger:

"Jeg håber, at mine søskendes og mine årlige donationer er med til at sikre, at behandlingen hele tiden bliver bedre og bedre og mere skånsom," Læs om Hans Henrik her!

”Det er helt naturligt for mig at støtte Kræftens Bekæmpelse, det gjorde mine forældre også. Samtidig er det en ære at se mit navn på den maskine, jeg har doneret til kræftforskningen.”

Vibeke Nielsen, Ballerup, Særlig Velgører
Vil du være Særlig Velgører? Kontakt os