Skip navigation

Sammen mod kræften

Få unikke fordele og rabat på dine forsikringer hos Tryg, når du er medlem af Kræftens Bekæmpelse. For det handler om at være tryg, uanset om du er kræftpatient, pårørende eller blot ønsker at støtte den livsvigtige kræftsag.

To hænder former med hjerte - Tryg Forsikring og Kræftens Bekæmpelse er gået sammen om at tilbyde medlemmer unikke fordele
""

Særlige fordele for patienter og pårørende

Tryg tilbyder blandt andet en tryggere rejseoplevelse med nemmere forhåndsgodkendelse og afbestillingsforsikring, tilskud til ombygning af dit hjem og andre fordele og rabatter. Læs mere om dine forsikringsmuligheder her.

Se dine forsikringsmuligheder
""

For alle medlemmer af Kræftens Bekæmpelse

Trygs Tillægsforsikring giver mulighed for unikke fordele, som telefonisk sundhedskonsultation, bagagedækning og rabatter, for alle medlemmer af Kræftens Bekæmpelse. Læs mere om dine muligheder her.

Forsikringsmuligheder for alle medlemmer

Bliv medlem med Tryg Forsikring

Bliv medlem fra 400 kr. om året. Så støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning i verdensklasse, forebyggelse af kræft og gratis rådgivning samt støtte til patienter og pårørende - og du kan som tak få de unikke forsikringsfordele hos Tryg Forsikring.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Få et uforpligtende forsikringstilbud. Ring til vores medlemsservice på tlf.: 35 25 75 40 eller book et forsikringsmøde med Tryg - så kontakter vi dig hurtigst muligt fra tlf.: 35 27 19 40.

Book et møde
Medlemsservicemedarbejder, klar til at tage imod dit opkald