Skip navigation

Vi har brug for dig

1 ud af 3 under 75 år får kræft, men du kan gøre en forskel. For det nytter, uanset om du støtter en enkelt gang, eller fast hver måned.

""

Vidste du, at du kan få skattefradrag?

Oplyser du dit CPR-nummer, får du automatisk skattefradrag på din kommende årsopgørelse efter de gældende regler for din donation.

Forsker på arbejde i laboratoriet - vil du støtte kræftforskningen?

Vil du redde liv? Støt forskningen

Med din støtte er du med til at muliggøre banebrydende kræftforskning, så den enkelte patient kan få det bedste kræftforløb og skånsomme behandlinger.

Giv et forskningsbidrag

Spørgsmål og svar om din støtte

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Forskellen i de enkelte støttemuligheder skal ses i de fordele, du får – og dine skattemæssige fradragsmuligheder.

Vælger du at støtte kræftsagens generelle formål, støtter du jf. LL § 8A, som giver dig fradragsret på gaver til velgørenhed på op til 18.300 kr. Derudover får du, hvis du vælger at støtte fast, en kvartalsvis opdatering på den forskel, du gør for alle berørt af kræft. 

Støtter du forskningen direkte, er hele beløbet fradragsberettiget jf. LL § 8H. Derudover får du, såfremt du vælger at støtte fast, en kvartalsvis opdatering på den forskel, du gør for alle berørt af kræft.

Ønsker du at donere mere end 100.000 kr., kan du kontakte Susanne Kisbye Christiansen på tlf. 35 25 75 96 eller skc@cancer.dk. Du kan også overføre til Danske Bank reg.nr.  3001, kontonr. 0003026922 og mærke det Forskningsbidrag.

Når du donerer til kræftsagen, kan du automatisk få indberettet din gavedonation til SKAT. Det eneste det kræver er, at du har oplyst dit CPR.nr. – så klarer vi alt det praktiske. Du kan enten oplyse dit CPR.nr. i forbindelse med din donation, eller senest 15. december indeværende år for din donation. På den måde, kan vi sikre at du får det skattemæssige fradrag, du er berettiget til.

Indberet dit CPR.nr. her 

Du kan også støtte den livsvigtige kræftsag ved at lave en bankoverførsel til Danske Bank. Ønsker du at donere, ring til tlf. 35 25 75 40 eller skriv til medlem@cancer.dk.

 

På forhånd tak.

Kræftens Bekæmpelse er en forening, der er uafhængig af politiske og økonomiske interesser. Foreningen drives overvejende af midler, der indsamles blandt private som dig og dansk erhvervsliv, typisk gennem medlemskaber, gaver, fondsbevillinger, arv og andre former for støtte.

Læs mere om, hvad din støtte går til her