Gå til sygdomsliste

Bliv frivillig i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker

UDFYLD SKEMAET NEDERST PÅ SIDEN - Så kontakter vi dig med mere information.

Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker er 100 pct. afhængige af engagerede menneskers frivillige og ulønnede indsats. Uden vores ca. 1000 frivillige var butikkerne aldrig blevet en succes. 

Arbejdsopgaver i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker

Der er mange forskellige opgaver at løse i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikkerne. Hver enkelt medarbejder er tilknyttet et eller eventuelt flere butikshold. De har ansvaret for betjening af kunderne og for klargøring og prisfastsættelse af de forskellige varer.

Det er også frivillige, som står for udsmykning af butikken og udstilling af varerne. Har man lyst, kan man også være med til marketingsindsatser fx med at drive butikkens Facebook-side.

Sammenhold og arbejdsglæde

Mange frivillige oplever, at arbejdet i Kræftens Bekæmpelse Genbrug giver livskvalitet og sammenhold. De har lært mange mennesker at kende og oplever glæde ved at have et meningsfyldt arbejde.

Arbejdet i genbrugsbutikkerne henvender sig til folk i alle aldre: Fra unge studerende til pensionister. 

Kom og vær med!

Har du tid og lyst til at være med, er du meget velkommen. Skriv til os på tf@cancer.dk så kontakter vi dig med mere information.

Her finder du Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker

 

Ja, jeg vil gerne gøre et frivilligt stykke arbejde i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker:DINE DATA

Oplysningerne du her har opgivet vil alene blive anvendt til at kontakte dig for at høre om din interesse for at blive frivillig i en af vores genbrugsbutikker.

Klik her for at læse Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik

Andet frivilligt arbejde i Kræftens Bekæmpelse


I Kræftens Bekæmpelse er vi altid glade for frivillige hænder, som vil hjælpe med de mange forskellige opgaver i organisationen. Se frivilligjobs her:

Frivillig.dk