Gå til sygdomsliste

Om Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker

Kræftens Bekæmpelse Genbrug er Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker, som er drevet af mere end 900 dedikerede frivillige medarbejdere, som alle gør en positiv forskel for kræftsagen.

Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har eksisteret siden 1991 og findes i dag i 15 forskellige byer. Al indtægt går til Kræftens Bekæmpelses indsats indenfor forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Find nærmeste butik

Køb kvalitetsgenbrug til få penge og få unik oplevelse -  besøg Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Kræftens Bekæmpelse Genbrug er kendetegnet ved at have et rigt udbud af kvalitetsgenbrug. Inden varerne kommer i butikkerne, bliver de nemlig klargjort, tøj bliver grundigt tjekket for om det er rent og pænt og møbler poleret og elektriske artikler bliver afprøvet før de bliver stillet på hylderne. Alt skal være i orden, inden det sættes til salg i butikken.
Butikkerne oser af kvalitet, gode tilbud og muligheden for at gøre et sjældent fund er noget af det, der gør et besøg i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker til en unik oplevelse. I genbrugsbutikkerne finder du et rigt og varieret udvalg af porcelæn, glas, bøger, møbler, sølvtøj, kunst, ure, tøj, sko, smykker, el-artikler og meget mere.

Med andre ord er der rig mulighed for at at gøre vintagefund i bedste kvalitet. Det kan være sovsekanden, der gør det arvede stel komplet, den helt særlige retro-kjole til sommerferien ,  den blomstrede kaffemaskine til kolonihavehuset eller soveposen til den næste telttur.

Du støtter Kræftens Bekæmpelse ved at donere dit genbrug til Kræftens Bekæmpelse Genbrug

For at have varer at sælge, er vi helt afhængige af de gode ting, som afleveres i butikkerne.

Ønsker du at støtte kræftsagen ved at donere nogle af de ting, som du alligevel ikke længere bruger?

Giv ting til Kræftens Bekæmpelse Genbrug

30 år med genbrug for kræftsagen
Kræftens Bekæmpelse Genbrug fejrer i 2021 30 års jubilæum

Kræftens Bekæmpelses genbrug kan i 2021 fejre 30 års jubilæum.

I medlemsbladet "Tæt på kræft" fra maj 2021 kan du læse historien om, hvordan det hele startede, og møde nogle af de dedikerede frivillige, som er hjertet i genbrugsbutikkerne:

"Sådan startede genbrugseventyret"

Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug
Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug
Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug
Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug
Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug