Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Bliv frivillig i igen

UDFYLD SKEMAET NEDERST PÅ SIDEN - Så kontakter vi dig med mere information.

IGEN-butikkerne er 100 pct. afhængige af engagerede menneskers frivillige og ulønnede indsats. Uden vores ca. 1000 frivillige var butikkerne aldrig blevet en succes. 

Arbejdsopgaver i IGEN

Der er mange forskellige opgaver at løse i IGEN-butikkerne. Hver enkelt medarbejder er tilknyttet et eller eventuelt flere butikshold. De har ansvaret for betjening af kunderne og for klargøring og prisfastsættelse af de forskellige varer.

Det er også frivillige, som står for udsmykning af butikken og udstilling af varerne. Har man lyst, kan man også være med til marketingsindsatser fx med at drive butikkens Facebook-side.

Sammenhold og arbejdsglæde

Mange frivillige oplever, at arbejdet i IGEN giver livskvalitet og sammenhold. De har lært mange mennesker at kende og oplever glæde ved at have et meningsfyldt arbejde.

Arbejdet i IGEN-butikkerne henvender sig til folk i alle aldre: Fra unge studerende til pensionister. 

Kom og vær med!

Har du tid og lyst til at være med, er du meget velkommen. Skriv til os på ngk@cancer.dk så kontakter vi dig med mere information.

Her finder du IGEN-butikkerne

 

Ja, jeg vil gerne gøre et frivilligt stykke arbejde i IGEN:DINE DATA

Oplysningerne du her har opgivet vil alene blive anvendt til at kontakte dig for at høre om din interesse for at blive frivillig i vores IGEN-butik.

Klik her for at læse Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik

Andet frivilligt arbejde i Kræftens Bekæmpelse


I Kræftens Bekæmpelse er vi altid glade for frivillige hænder, som vil hjælpe med de mange forskellige opgaver i organisationen. Se frivilligjobs her:

Frivillig.dk