Gå til sygdomsliste

  • Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Hvor finder du os?

Hvor finder du os?

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har i alt 16 butikker fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland. Butikkerne bugner alle med kvalitetsgenbrug, så læg vejen forbi din nærmeste genbrugsbutik og støt kræftsagen!

Find din nærmeste genbrugsbutik

Hvad kan du købe?

Hvad kan du købe?

Vores genbrugsbutikker bugner med kvalitetsgenbrug. Vi har alt fra møbler, isenkram, glas, elektronik, tøj, legetøj, porcelæn, bøger, kunst, træningsudstyr, hobbyartikler, smykker og ikke mindst ting til udelivet.

Se hvilke varekatogier du kan købe

Bæredygtigt genbrug

Bæredygtigt genbrug

Vi går ind for direkte genbrug, som forlænger varernes levetid. I stedet for at smide gode og brugbare varer ud, giver vi dem nyt liv ved at sælge dem videre i vores genbrugsbutikker. 

Bæredygtigt genbrug i butikkerne


Kvalitetsgenbrug

Kvalitetsgenbrug

Vores genbrugsbutikker bugner med kvalitetsgenbrug. Med hvad mener vi egentlig, når vi siger kvalitetsgenbrug?

Læs mere om hvorfor du kan finde kvalitetsgenbrug i vores butikker

Hvad går pengene til?

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra vores genbrugsbutikker går til forskning, patientstøtte og pårørende. Det kan kun lade sig gøre på grund af vores knap 1.000 butiksfrivillige, som arbejder ulønnet og på grund af gavmilde danskere, som donerer varer til butikkerne.

Læs mere om hvad pengene går til

Frivillig i Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Frivillig i Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har knap 1.000 frivillige, og uden dem ville vi ikke være i stand til at drive butikkerne. Få et indblik i hvordan det er at være frivillig i en af vores genbrugsbutikker og hvordan du selv kan komme med i fællesskabet.

Mød butiksfrivillige


Få skattefradrag for dit genbrugsguld

Få skattefradrag for dit genbrugsguld

Når du donerer ting til Kræftens Bekæmpelse Genbrug har du mulighed for at få et skattefradrag. Så udover at gøre noget godt for miljøet og kræftsagen er der altså også mulighed for at gøre noget godt for din pengepung!

Læs mere om reglerne for skattefradrag

Genbrugsbutikkernes historie

Genbrugsbutikkernes historie

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har eksisteret siden 1991, hvor den første butik åbnede i Aarhus. Siden da er der kommet en del butikker til. I dag er der i alt 16 genbrugsbutikker i hele landet og kendetegnende for dem alle er, at de drives af dedikerede frivillige og at overskuddet går til kræftsagen! 

Læs mere om Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Skal vi hente dine ting?

Skal vi hente dine ting?

Vi henter gerne dine møbler eller større ting, som du alligevel ikke bruger. På den måde kommer du af med ting, der står og fylder samtidig med, at du ikke alene støtter kræftsagen, du støtter også miljøet!

Læs mere om afhentning af dine ting


Giv ting til genbrug

Giv ting til genbrug

I stedet for at smide dine ting ud, så giv dem endelig nyt liv ved at donere dem til en af vores genbrugsbutikker. Vi modtager meget gerne donationer i form af tøj, møbler, bøger, isenkram, elektronik, kunst og legetøj.

Læs mere om hvad og hvordan du kan give ting til genbrug