Gå til sygdomsliste

Mit medlemskab

Som tak for dit medlemskab af Kræftens Bekæmpelse, får du

Som medlem af Kræftens Bekæmpelse bliver du en del af Danmarks største sygdomsbekæmpende forening. Som tak, fordi du gør en forskel for kræftsagen og alle, der er berørt af kræft, får du nogle unikke medlemsfordele. 

Medlemsfordel nr. 1: Du bliver medlem af lokalforeningen i dit nærområde

Som medlem er du automatisk medlem af lokalforeningen i dit område. Du kan deltage i lokale arrangementer, og du kan møde op på lokalforeningens generalforsamling og på den måde få indflydelse på foreningens arbejde.

Find din lokalforening 

Medlemsfordel nr. 2: Du modtager medlemsbladet Tæt på kræft pr. e-mail eller i posten to gange årligt

Medlemsbladet giver dig nyt fra forskning og forebyggelse samt information om hverdagen som kræftpatient, pårørende eller frivillig. Du kan også læse om nye arrangementer og kampagner.

Læs det seneste nummer, og tilmeld dig Tæt på kræft 

Medlemsfordel nr. 3: Du kan få unikke fordele og rabatter på dine forsikringer hos Tryg

Du kan få op til 36 % i rabat på dine forsikringer hos Tryg, alt efter skadeshistorik, bopæl og hvor mange forsikringer du samler.

Derudover tilbydes du en helt unik tillægsforsikring. der giver dig en række forsikringsfordele til gavn for særligt kræftpatienter og pårørende.

Læs mere om samarbejdet og book et forsikringsmøde

 

Har du ændringer til dit medlemskab? 

Tilmeld til BS

Forny dit medlemskab

Skift adresse

Skift e-mailadresse

Afmeld medlemskab

 
Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Har du lyst til at høre nyt om forskning, tilbud fra webshoppen, støttemuligheder, sunde opskrifter, få invitationer til arrangementer og konkurrencer via e-mail, sms, telefon og brev? Så kan du tilmelde dig Nyt fra Kræftens Bekæmpelse.


Tilmeld dig